TELEVISIOIDEN HUOLTO HELSINGISSÄ

Huollamme takuun ulkopuolisia televisiota merkistä riippumatta. Mekaanikoillamme on vuosikymmenien kokemus TV-tekniikasta, joten huolto sujuu nopeasti ja kattavalla ammattitaidolla.

Myös kuljetus hoituu puolestamme

Kookkaan television turvallinen kuljetus voi tuottaa päänvaivaa. Mutta ei hätää – Simsonin kuljetuspalvelu käy noutamassa isot televisiot kotoa ja palauttaa ne korjattuna. Voit toki myös itse tuoda televisiosi Helsingin toimipisteeseemme.

Korjaamme nämä tunnetut mekit:

Finlux
LG
Panasonic

Digiboksien korjaus

Korjaamme myös digiboksit ammattitaidolla. Usein virtalähde on viallinen ja korjaus on paljon edullisempi, kuin uuden laitteen osto. Tallentavissa bokseissa korjaus tulee aina uutta edullisemmaksi. Myös kiintolevyn uusinta kannattaa useimmiten.


Tuo laite meidän Helsingin toimipisteeseemme. Saat aina kustannusarvion ennen korjausta, jolloin voit vertailla hintoja korjauksen ja uuden laitteen hankkimisen välillä.

Simson ServiceNet Oy

Simson ServiceNet on osaava ja kokenut elektroniikkaan keskittynyt huoltoliike.

Yhtiö on perustettu vuonna 2007 Elfa Elektroniikan, Suomen Huoltopalvelun ja Telehuolto Niinimaan entisestä henkilökunnasta. Teknikkomme ovat pitkän linjan ammattilaisia ja omaavat laajan kokemuksen lähes kaikista viihde-elektroniikan tuoteryhmistä.

Toimipisteen aukioloajat: ma-pe 9:00-16:00.